OPTINOSTRA

DESPRE NOI

ISTORIA NOASTRA

Calitate. Tehnologii noi. Dedicare.

Mizând pe experiența de peste 20 de ani în domeniul oftalmologic, am decis să punem bazele opticii medicale OPTINOSTRA la începutul anului 2011.

OPTINOSTRA a luat ființă din dorința de a oferi oamenilor servicii oftalmologice și produse de cea mai înaltă calitate, având la bază cele mai noi tehnologii și prețuri transparente.

Apropo, stii prin ce ne diferentiem noi unii de altii? Prin pasiunile si preocuparile pe care le avem. Nu prin masini, haine si ochelari cu rame bordo si lentile roz. Important e sa ai (macar) un hobby. Nu conteaza care ar fi acela.

Si daca strangi boabe de orez de forme si dimensiuni diferite, faci ceva, iti doresti ceva de la viata. Ai un tel, ai un loc in care vrei sa ajungi. Gandeste-te cum ar fi sa strangi cativa ani boabe de orez diferite, pentru ca la final sa faci cel mai tare risotto cu funghi porcini. Si care sa se si arda pe foc pentru ca ti-a sunat telefonul. Important e drumul, iar daca acesta se incheie si cu un succes pe masura, cu atat mai bine.

La noi este pasiune, am cules fiecare” bob de orez” (un aparat + o rama + alt aparat + alte rame + etc..). “bob cu bob” si asa am ajuns azi, impreuna cu voi toti, toti cei care ne-ati trecut pragul, ati avut incredere in noi si inca o faceti !  Nu masini ,haine,…dar prin ochelari cu rame elegante si lentile prin care poti ” vedea viata roz” , deoarece nu vom lasa pacientul sa plece fara sa vada bine . Multumim!!!

PROGRAMARI ONLINE

Programeaza Rapid o Consultatie

Plusul pe care îl oferim și care, ne spun clienții, face diferența este DEDICAREA!

La OPTINOSTRA veți găsi întotdeauna răbdare și timp, nu doar pe parcursul procesului de consultație și diagnostic, dar și atunci când pacienții noștri încearcă să se decidă asupra celei mai bune variante de tratament pentru ei.

TE ASTEPTAM SA TE CONVINGI

În prezent, OPTINOSTRA colaborează activ cu cele mai mari brand-uri din România și la nivel internațional în soluții de diagnostic și tratament a problemelor oculare.

OFERIM GRATUIT CONSULTATIILE PROGRAMATE ONLINE